Liga 1

Atenție, Steaua! Ivan are aceleași cifre ca Tudorie anul trecut » Ce au făcut alți doi tineri care au ajuns la campioană

Articol de Liviu Manolache  —  Monday, 11 January 2016

Aflat în vizorul mai multor cluburi din Europa, printre care și Barcelona, Andrei Ivan ar putea ajunge pînă la urmă la Steaua în această iarnă.

În trecutul apropiat, alţi 3 fotbalişti consideraţi de mare perspectivă au fost transferaţi de gruparea "roş-albastră", dar doar unul s-a impus.

  • Gabriel Iancu (născut în 1994) a venit la Steaua în pauza de iarnă 2012/13, după ce a marcat 6 goluri şi a dat o pasă decisivă în 18 jocuri. Nu s-a impus, deşi a primit multe şanse. A părăsit echipa în toamna lui 2015.

54 de jocuri
și 8 goluri a bifat Gabi Iancu în Liga 1 pentru Steaua

  • Alexandru Tudorie (născut în 1996) a ajuns şi el la Steaua în vara trecută, după ce s-a remarcat la Galaţi, acolo unde a reuşit 4 goluri şi un assist, exact aceleaşi performanţe pe care le găsim şi în dreptul lui Andrei Ivan. Din păcate pentru fostul oţelar, acesta s-a remarcat în tricoul roş-albastru doar prin viaţa extra-sportivă.

16 meciuri
și un singur gol a reușit Tudorie în Liga 1 pentru Steaua

  • Există şi un caz fericit, anume Nicolae Stanciu (născut 1993), jucător transferat pe cînd avea 20 de ani de Steaua de la Vaslui (în 2013), acolo unde s-a remarcat alături de Lucian Sînmărtean. A crescut treptat, astfel că, după ce a marcat 5 goluri pentru bucureşteni în primul sezon, anul 2015 a fost cel mai bun din carieră, a înscris de 14 ori şi a oferit 5 pase decisive în campionat, fapt ce l-a transformat în principalul om de gol al campionilor.

74 partide 
și 19 goluri a bifat Stanciu în Liga 1 pentru Steaua. 

4 goluri
și o pasă de gol a bifat Andrei Ivan în 18 jocuri în Liga 1 la Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.