Liga 1

Becali îi pune condiții lui Marica: "Transferul la Getafe a căzut. Acum el trebuie să facă un efort ca să-l mai iau la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2016

Telenovela transferului lui Ciprian Marica pare să nu se mai încheie. După ce săptămîna trecută era ca și venit la Steaua, atacantul a ajuns pînă la urmă la negocieri cu Getafe. 

Din spusele lui Gigi Becali, Marica nu s-ar fi înțeles cu formația spaniolă și poate reveni în discuție un eventual transfer la Steaua. De această dată însă, patronul roș-albaștrilor îi pune condiții atacantului în vîrstă de 30 de ani.

"Din ce știu eu, înțelegerea dintre Getafe și Marica a căzut. Cred că pînă la urmă Marica va semna cu Steaua. Eu am vrut să fac un efort financiar mare și să-l aduc pentru că eu cred în el.

Acum el trebuie să facă un efort de prietenie pentru a veni la Steaua. Din respectul pe care l-am avut pentru el, acum trebuie să fie invers. Dacă intram în Liga Campionilor, el mai lua o primă de 700.000 de euro. Acum vom vedea cît îi voi mai oferi", a spus Becali la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.