Liga 1

Dezvăluri de la negocierile Steaua - CSU Craiova » Ce condiție au pus oltenii pentru transferul jucătorilor ceruți de Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 ianuarie 2016

Clubul CSU Craiova a emis azi un comunicat de presă, iar printre subiectele abordate este și cel al transferurilor jucătorilor Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu și Nicușor Bancu la Steaua.

Potrivit comunicatului, cei de la CSU Craiova a cerut ca Steaua să rezilieze contractele lui Tade, Alcenat, Breeveld și Tahar, iar jucătorii să semneze cu oltenii.

"Pentru a încheia tranzacția era necesară îndeplinirea a 3 condiții:  negocierea și acceptarea prețului, rezilierea de către clubul lui Gheorghe Becali a contractelor jucătorilor Tade, Tahar, Alcenat și Breveld și legitimarea acestora de către Universitatea Craiova din postura de jucători liberi de contract, precum și acceptul jucătorilor Universității pentru realizarea transferului" se arată în comunicatul celor de la CSU.

Cei de la CSU Craiova îl vor pe Tade, însă atacantul a jucat de la două echipe în acest sezon, CFR Cluj și Steaua, și nu poate evolua la alt club pînă în vară. Felix Grigore, managerul general al celor de la CSU, a spus că Tade ar urma să evolueze din vară la craiovenii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.