Stranieri

Maxim zboară la minim cost » Mijlocașul lui Stuttgart s-a întors din cantonamentul de la Belek cu o cursă ieftină

Maxim a adunat numai 522 de minute în tot turul de campionat la Stuttgart, marcînd un singur gol // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  Thursday 14th of January 2016 12:00

Alex a plecat din hotel la 3:30, decolarea fiind la 6:00, și-a cumpărat sandvișuri și suc din buzunar, pentru că echipa de pe locul 15 din Bundesliga a trecut la regim de austeritate!

Nici în Bundesliga nu mai curge doar lapte și miere, mai ales cînd ajungi constant la retrogradare și încerci să reduci costurile. Alex Maxim a pățit-o pe pielea lui la începutul anului, la revenirea la Stuttgart. După nouă zile de cantonament la Belek, mijlocașul român a zburat 3 ore cu low-cost!

Clubul șvab, care-n 2014 cumpăra bilete first class la întoarcerea din Africa de Sud, a făcut acum economie de cîteva zeci de mii de euro, alegînd să achite 100 de euro de jucător la SunExpress.

"Singura problemă e c-au pierdut noaptea"

Maxim a plecat din hotel la 3:30, a decolat la 6:00 și și-a cumpărat sandvișuri și suc din buzunar.

"Singura problemă e c-au pierdut noaptea. Cum le-aș fi explicat fanilor, care pot zbura dimineața la economy-class, că am luat un charter scump dacă vrem să tăiem cheltuielile? Și părinții multor jucători, ca tatăl lui Langerak, fost miner, au muncit din greu", a spus Robin Dutt, director sportiv al lui VfB.

"360 de zile pe an trăiesc în lux, dar jucătorii tineri trebuie să-și amintească mereu și de unde au plecat. Noi construim conștient un regim mai spartan"
Robin Dutt, director sportiv Stuttgart

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.