Liga 1

Va avea Marica succes la Steaua? Cele mai recente transferuri de ex-dinamoviști au dezamăgit

Articol de Liviu Manolache  —  joi, 14 ianuarie 2016

Ciprian Marica s-a înțeles cu Gigi Becali și va deveni cel de-al 59-lea jucător care va juca atît pentru Steaua, cît și pentru Dinamo.

Fost junior al ”cîinilor”, Marica, 30 de ani, a petrecut aproape 10 ani în ”Ștefan cel Mare”, pînă în 2004, cînd a fost transferat de Șahtior Donețk. La 12 ani distanță, Ciprian se întoarce în România, dar în tricoul rivalei de la Steaua.

”Roș-albaștrii” s-au ”fript” însă cu ultimii foști dinamoviști transferați.

George Țucudean, Srgian Luchin și Gabi Tamaș au cîștigat sezonul trecut 3 trofee, însă au fost departe de forma care îi consacrase la Dinamo.

Lemnaru a fost o dezamăgire completă, fiind trimis înapoi la U Cluj după numai cîteva minute de joc.

”Prințul” Adrian Cristea s-a ales doar cu banii de pe urma unui sezon petrecut la Steaua, în timp ce Pleșan și Galamaz au avut evoluții mediocre.

”Trădătorii” erau buni înainte

Steaua nu și-a luat mereu ”țepe” cînd a fost vorba de foști dinamoviști. Ionel Dănciulescu devenise ”nașul” rivalei în perioada petrecută în Ghencea, în timp ce Militaru, Stelea, Adrian Matei și Dorinel Munteanu au contribuit din plin la titlurile cîștigate după Revoluție. Nu trebuie uitat și Adrian Bumbescu, unul dintre cei mai importanți jucători de la triumful Stelei în Cupa Campionilor Europeni din 1986.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.