Liga 1

Confesiunile lui Marica » Noul transfer al Stelei s-a consultat cu Dinu și îi dă o palmă lui Negoiță: ”Nu-mi vine să cred că Dinamo nu m-a ofertat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 ianuarie 2016

Ciprian Marica, noul atacant al Stelei, a explicat într-o postare pe pagina sa de facebook de ce a ales să semneze cu formaţia din Ghencea şi nu a ajuns la Dinamo.

"Am decis să merg la o echipa cu care să fac pregătirea completă de iarnă şi să fiu aproape de privirile staff-ului tehnic al naţionalei. Şi, cel mai important, să fiu dorit de toată lumea de la acea echipă. Am ales România pentru România!

S-a tot vorbit de intersul mai multor cluburi din țară pentru mine. În tot acest timp, singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulți, foarte mulți fani mi-au scris aici, iar Dinamo a fost și va rămîne o parte importantă a vieții mele, copilăria și adolescența. Am tras concluzia că poate au deranjat opiniile mele în anumite momente, poate chiar există o politică fermă la club, o altă viziune, poate oamenii de acolo doresc altceva”, a scris Ciprian Marica.

Acesta recunoaște că s-a consultat cu Cornel Dinu cînd a ales să semneze cu Steaua: ”În momentul în care am hotărît ce ofertă voi alege, l-am vizitat pe Mister. Cornel Dinu. Vorbesc cu dînsul despre orice subiect, a fost mereu ca un părinte pentru mine.

L-am anunțat că revin în România, că voi merge la Steaua și l-am întrebat și pe dînsul dacă i se pare normal să nu prezint interes pentru clubul la care m-am format. La o zi după discutie, alaltăieri mai exact, am fost sunat de un prieten din club, am discutat amical. Probabil a fost o politețe. Am citit apoi că Dinamo e acoperita, nu are nevoie de un atacant”.

”Echipa care m-a dorit cel mai mult a fost Steaua. Mi-au scris suporterii, m-a ofertat antrenorul, conducerea executivă, patronul, prieteni comuni! Vreau să cîștigăm toate trofeele puse în joc, vreau să duc echipa în Champions League”

Postarea lui Ciprian Marica:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.