Liga 1

Petre jr. n-a acceptat oferta lui Dinamo și a fost exilat la juniori » Cum arăta propunerea șefilor și de ce ar putea fi suspendat jucătorul

foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Petre jr. n-a semnat prelungirea contractului şi a fost retrogradat pe termen nelimitat, fiind trimis la echipa de juniori! Nu la formaţia secundă, ci la juniori!

Mijlocaşului nu i-au convenit condiţiile salariale.

Patrick Petre tinde să devină numele unei telenovele în Ştefan cel Mare. Puştiul de 18 ani a refuzat, din nou, să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, înţelegere ce trebuie făcută pentru trecerea de la statutul de junior la cel de seniori.

Nu a acceptat condiţiile salariale puse în faţă de către conducerea clubului la care a crescut în ultimul deceniu.

 "Îl credem pe cuvînt că este jucător mare, tocmai de aceea i-am pus în faţă un contract cu bonusuri generoase, pe care le-ar fi cîştigat dacă juca fotbal. Şi avea şansa să joace!", au explicat şefii.

Cum arată oferta făcută de conducerea roș-albă pentru Patrick și de ce riscă fotbalistul să fie suspendat, afli din ediția tipărită a ziarului sau răsfoind online ediția digitală a Gazetei Sporturilor

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

√ Lunga vară bogată » Ce bonus va primi Hațegan la Euro 2016

√ Marica intră în Hall of Fame » Ciprian completează lista MVP

√ Andrei Ivan a dezvăluit ce simte după eșecul tratativelor cu Steaua

√ RUGBY. Povestea internaționalul U19 Adrian Motoc, recrutat de Racing Paris » Pregătire ca la trupele speciale: "Nu mă puteam mișca după 5 antrenamente pe zi!"

√ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.