Liga 1

VIDEO Transfer interesant în Liga 1 » Un mijlocaș format de Arsenal a venit să joace în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 ianuarie 2016

FC Voluntari l-a transferat astăzi pe Jeffrey Monakana, 22 de ani, de la formația din Championship Brighton&Hove Albion. Mijlocașul lateral a semnat cu formația ilfoveană un contract valabil pînă la sfîrșitul sezonului actual cu opțiune de prelungire.

 "Bine ai venit, Jeffrey Monakana! Jucătorul în vîrsta de 22 de ani va purta cel mai probabil, tricoul cu numărul 25. Acesta a plecat in Antalya - Turcia și s-a alăturat lotului pregătit de Gheorghe Mulțescu", anunță site-ul oficial al celor din Voluntari.

Jeffrey Monakana s-a născut în Enfield, Anglia, pe 5 noiembrie 1993. Acesta și-a început cariera la Arsenal. La vîrsta de 18 ani a fost transferat de Preston North End, în League One, unde a impresionat, reușind să marcheze 6 goluri și să paseze decisiv la alte 10 goluri, în 49 de meciuri.

În 2014, a fost transferat de Brighton & Hove Albion, în Champioship. De asemenea, a mai trecut pe la Aberdeen, Bristol Rovers și Mansfield Town.


FC Voluntari l-a transferat și pe Venelin Filipov de la BeroeStara Zagora, din prima ligă din Bulgaria. Acesta are 25 de ani și joacă pe postul de fundaș dreapta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.