Liga 1

Steaua își schimbă strategia » Conducerea roș-albastră anunță ce fotbaliști pot apărea la echipă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 January 2016

Steaua i-a adus în această iarnă pe Marica, Bawab, Bourceanu și Pintilii, dar l-a ratat pe Budescu, iar negocierile pentru Gabriel Enache au intrat în impas.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a anunțat că dacă Enache nu ajunge la Steaua, formația roș-albastră s-ar putea orienta spre fotbaliștii pe care Gigi Becali nu îi mai vrea la echipă.

"Dacă nu îl aducem pe Enache, nu este nici o problemă. Pînă la urmă, noi avem mai multe soluții. Se poate alege unul sau doi jucători dintre cei care au rămas la București, cu condiția ca ei să nu își găsească echipă.

Pînă la urmă, ei au salarii foarte mari și ar fi păcat să le fie plătite și să nu se beneficieze de serviciile lor", a declarat Helmuth Duckadam, la Digi.

Patronul Stelei a anunțat că nu vrea ca Tade, Alcenat, Breeveld și Tahar să mai joace la Steaua și că sînt liberi să plece. Cei patru jucători nu sînt în cantonamentul din Turcia și se pregătesc separat. Pe lista lui Becali era și Guilherme, dar acesta s-a transferat la Bari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.