Nationala

Reîncepe războiul Steaua - naţională » Becali nu vrea să le dea drumul jucătorilor: "Nea Puiu, nu mai sîntem pe vremea lui Ceauşescu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 18 January 2016

Gigi Becali nu e dispus să accepte plecarea celor şase stelişti convocaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul echipei naţionale.

"M-a sunat Reghe şi mi-a zis că nu e în regulă ce se întîmplă. Am luat numărul lui Burleanu, dar nu l-am prins la telefon. În Europa nu se întîmplă aşa ceva. Nu vedeţi că nu avem cu cine să jucăm? Am scăpat de dictatura lui Sandu şi intrăm în alta? Dacă noi am votat contra în şedinţa de la Ligă, de ce s-a mai votat la Comitetul Executiv, unde se face cum vor ei?", a răbufnit Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei e supărat şi pe selecţionerul Anghel Iordănescu: "Să mă ierte nea Puiu, dar nu mai merge aşa cum vrea el! Noi ne afiliem Europei şi ne ghidăm după ea, nu mai sîntem pe vremea lui Ceauşescu. Steaua joacă cu echipe tari, iar naţionala nu ştie cu cine joacă. N-are cu cine! Nea Puiu nu înţelege că trebuie să respectăm nişte date FIFA, nu facem noi după ureche".

Florin Niţă, Nicuşor Stanciu, Mihai Pintilii, Paul Papp, Alin Toşca şi Adi Popa au fost convocaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul României din Antalya din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.