EURO 2016

Riscăm să pierdem organizarea Euro 2020 » Care sînt problemele cu care se confruntă România cu 4 ani înaintea turneului final

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 ianuarie 2016

România a obținut organizarea a patru meciuri de la Campionatul European din 2020, însă problemele de infrastructură cu care ne confruntăm pot să ne spulbere speranțele.

Directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește organizarea EURO 2020.

"Nu la stadioane va fi problema, ci la asigurarea facilităților de transport și de cazare. Nu avem încă o autostradă de la vest la est, nu avem un aeroport la capacitatea solicitată, Aeroportul Otopeni ar trebui mărit. Există proiectul. Nu avem legătură între aeroport și oraș printr-un metrou, deci nu avem multe alte lucruri care sînt mult mai costisitoare decît modernizarea a 3-4 stadioane.

Cred ca autostrada este cea mai importantă și ca volum de muncă, și ca volum investițional. Autostrada trebuie neapărat făcuta, altfel vom avea mari probleme de a fructifica 100% aceasta oportunitate care ni s-a oferit, aceea de a găzdui 4 meciuri. Daca nu se indeplinesc toate aceste condiții, nu mai primim dreptul de a organiza", a spus Duru la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.