Liga 1

Cum au jucat noile achiziții ale Stelei în primul meci din acest an

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 ianuarie 2016

Steaua a făcut doar 2-2 în primul amical din cantonamentul din Antalya cu Young Boys, însă Reghecampf a încercat să vadă cum joacă mai mulți dintre jucătorii aduși în această iarnă.

Reghecampf nu i-a trimis pe teren pe toți cei 9 jucători transferați în această iarnă.

Noile achiziții ale Stelei care au jucat în meciul de azi au fost: Bawab, Pintilii, Momcilovici, Marica, Popadiuc, Ștefănescu și Chitoșcă.

Thaer Bawab a început meciul foarte bine și în minutul 16 a intrat cu mingea în careu, a făcut un dribling și a fost faultat, arbitrul arătînd punctul cu var. În minutul 25 a executat periculos o lovitură liberă, dar fundașii adverși au respins din careu. Atacantul a fost schimbat cu Marica după 30 de minute de joc, Reghecampf fiind decis să folosească un vîrf la 30 de minute.

Ciprian Marica a intrat în minutul 30, iar pînă la finalul primei reprize nu s-a făcut remarcat, chiar dacă s-a luptat cu fundașii adverși. În minutul 61 însă a fost protagonistul fazei de la golul doi al Stelei. Atacantul a preluat frumos la marginea careului cu adversar în spate, i-a pasat lui Hamroun și acesta a trimis în poartă printre picioarele portarului. În minutul 78 i-a lăsat locul lui Onțel.

Mihai Pintilii a intrat din primul minut și a închis foarte bine spațiile de la centrul terenului. În repriza secundă, după ieșirea lui Varela a primit banderola de căpitan.

Marko Momcilovici a intrat în minutul 46 în locul lui Varela, iar Toșca a fost trecut în centru. Jucătorul venit de la Pandurii a evoluat foarte bine în banda stîngă și și-a ținut bine adversarul.

Doru Popadiuc și-a făcut apariția pe teren în minutul 78 în locul lui Adi Popa, dar, deși a alergat foarte mult, nu s-a evidențiat.

Sebastian Chitoșcă a jucat și el din minutul 78, cînd i-a luat locul lui Hamroun, dar fără vreo sclipire.

Cătălin Ștefănescu a intrat pe teren în minutul 78 în locul lui Stanciu și în cele 12 minute a ajutat în mai multe rînduri ofensiva campioanei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.