Liga 1

Reghecampf anunță noi transferuri la Steaua! Pe ce posturi mai caută jucători: "Cu el cred că se va rezolva" + unul dintre cei mai iubiți străini e dorit înapoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 ianuarie 2016

Laurențiu Reghecampf a anunțat că Steaua mai vrea să facă transferuri pentru a se acoperi pe toate posturile. Despre transferul lui Enache crede că se va rezolva, dar nu uită că mai dorește și un fundaș central. 

"Sîntem descoperiți pe anumite poziții, dar încercăm să găsim soluții și nu cred că vor mai fi probleme. Se mai discută pentru Budescu și Enache, nu e totul picat. Primul e mai greu să ajungă, el a discutat și cu patronul și am înțeles că nu au ajuns la un numitor comun. Dar în fotbal se pot întîmpla multe. Vom vedea în următoarele zile. Cu Enache cred că se va rezolva.

Eu mi-aș dori un jucător precum Lukasz Szukala, dar e greu de adus. El a avut o perioadă mai grea, dar acum e în prima echipă. Vrea să joace la Osmanlispor pentru a ajunge la Euro cu Polonia. Avem nevoie de un fundaș central de talie, să vedem. Vrem și un fundaș dreapta", a zis Laurențiu Reghecampf la televiziunea sportro.

"Orice e posibil, inclusiv să-l vedeți pe Budescu la Steaua",  Dani Coman

"Cu Enache am bătut palma, mai rămîne să ne înțelegem cu Astra" Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.