Campionate

Scandal monstru după Napoli - Inter » Sarri i-a aruncat cuvinte grele lui Mancini! "M-a făcut homosexual"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 ianuarie 2016

Inter a cîștigat meciul din Cupa Italiei cu Napoli, scor 2-0. Vlad Chiricheș a fost integralist la gazde care au încasat cele două goluri de la Jovetici (75) și Ljajici (92). 

VEZI VIDEO

Meciul s-a terminat cu un adevărat scandal. Imediat după golul doi Maurizio Sarri a reacționat nervos la adresa antrenorului Interului, Roberto Mancini.

"Maurizio Sarri este rasist și astfel de oameni nu au ce căuta în fotbal. A folosit cuvinte rasiste. M-a înjurat non stop și m-a făcut homosexual.

Eu nu pot accepta așa ceva! Are 60 de ani, ar trebui să-i fie rușine. Putem avea dispute, ok, dar nu la nivelul ăsta.

Ne-am întîlnit la vestiare și și-a cerut scuze, dar i-am zis că ar trebui să-i fie rușine. În Anglia nu ar mai fi intrat pe teren", a zis Mancini conform Gazzetta.it.

Sarri a comentat și el incidentul și n-a fost așa impresionat de cele întîmplate. Vede totul ca un lucru normal: "Am auzit și am văzut lucruri mai urîte. Sper că Mancini își va schimba părerea despre mine. Nu a fost nici un fel de discriminare, nu am nimic cu homosexualii. Adrenalina din teren te face uneori să faci anumite glume proaste, dar disputele trebuie să se termine după 90 de minute. I-am cerut scuze, pentru mine totul e ok".  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.