Liga 1

Marica nu se lasă! Răspuns dur după acuzele "cîinilor": "Nu mă regăsesc în ceea ce e acum la Dinamo! Uitați-vă ce face omul care conduce"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 ianuarie 2016

Ciprian Marica a răspuns acuzelor dinamoviștilor că ar fi ignorat oferta lui Dinamo pentru a se duce la Steaua. Atacantul campioanei a explicat exact cum a stat situația. 

"Hai să lămurim aspectul Dinamo! Am fost jignit, dar nu o să răspund. N-am mințit cu nimic. Îmi asum alegerea. Am fost făcut trădător, mincinos. Se vorbea de Steaua de cînd am plecat de la Konyaspor.

În toată perioada asta de la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Unui om pe care-l respect și îl iubesc, domnul Cornel Dinu, i-am povestit totul în seara de înainte să ajung la Steaua.

Mai erau mici detalii de pus la punct, dar i-am transmis că voi semna cu Steaua și abia dimineață, la ora 10:00, am primit mesaj pe whatsapp cu oferta de la Dinamo.

Asta nu e o abordare a unui club care-și dorește un jucător. Respect Dinamo, face parte din trecutul meu, însă lucrurile n-au fost serioase. A fost o ofertă făcută doar de ochii lumii, să aibă o acoperire.

Eu nu mă regăsesc în ceea ce e acum la Dinamo. Rednic și Danciu fac o treabă excelentă avînd în vedere condițiile. Omul care conduce echipa acolo nu ratează nici o ocazie să spună că vinde echipa", a zis Ciprian Marica la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.