Liga 1

Balaci îl învață pe Marica tehnici de supraviețuire după trădare: "Mie mi-a ieșit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 January 2016

În 1986, la 30 de ani și 11 sezoane de vis în tricoul Universității Craiova, Ilie Balaci semna cu marea rivală Dinamo, club de la care avea să se și retragă din fotbal peste două sezoane. 

Acum, prințul Olteniei îi dă cîteva sfaturi lui Marica după transferul-șoc la Steaua, în caz de revoltă a fanilor. 

"Nu știu care este adevăratul motiv al transferului lui Marica la Steaua. Nu s-a dus pentru bani, asta e clar!

Eu cînd am plecat de la Craiova nu m-am dus direct la Dinamo (n.r. Balaci a jucat un an la FC Olt Scornicești). Eu n-am avut niciodată probleme cu fanii atunci cînd am plecat de la Craiova și lumea nu m-a asimiliat niciodată ca un dinamovist, chiar dacă am jucat acolo doi ani.

Marica de ce să aibă probleme? Să dea două, trei goluri, Steaua să cîștige din golurile lui și nu o să existe nici un fel de problemă cu suporterii. Și care suporteri, că ei nici nu mai vin la stadion?!", a spus Balaci pentru Dolce. 


În 2013, Balaci mărturisea pentru Fanatik că transferul la Dinamo i-a adus totuși și necazuri:  "Încă doare, încă mă doare. Aş vrea să mă întîlnesc cu judecătorul care a dat sentinţa în procesul intentat de Craiova cînd m-am transferat la Dinamo, iar casa mi-a fost luată şi nevastă-mea, împreună cu fetele mele, date afară. Aş vrea să o întreb cum de a luat o asemenea decizie şi cum a putut să-mi dea afară familia. Am întrebat prin Craiova cine a dat sentinţa, dar nu am aflat nici pînă azi". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.