Diverse

UPDATE Dublă lovitură pentru Ioan Becali! Rămîne în închisoare, iar Tribunalul Constanța l-a anunțat cînd va putea face o nouă cerere de eliberare condiționată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 ianuarie 2016

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Azi a fost dus la Tribunalul Constanța pentru a vedea dacă i se aprobă solicitarea de eliberare condiționată. 

UPDATE 14:26

Ioan Becali va rămîne în închisoare întrucît Tribunalul Constanţa a admis constestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiţionată a acestuia, decizia fiind definitivă. Totodată instanța l-a anunțat că Ioan Becali că va putea face o nouă astfel de cerere după 22 iunie 2016, anunță Mediafax. DECIZIILE SÎNT DEFINITIVE!

Tribunalul Constanța a judecat în urmă cu o săptămînă o altă solicitare de eliberare condiționată a impresarului. În acest caz Judecătoria Medgidia a dat o decizie favorabilă în noiembrie, însă aceasta a fost contestată de DNA.

Procuroarea DNA a spus atunci că Ioan Becali îndeplinește criteriul obiectiv pentru a putea fi eliberat condiționat (a efectuat o treime din pedeapsă), fără cele 90 de zile pe care le-a cîștigat prin scrierea a trei cărți.

Aceasta a anunțat însă că Becali nu îndeplinește criteriul subiectiv, pentru că n-ar fi dat dovezi de îndreptare, astfel că pedeapsa nu și-a atins scopul.

Rămîne după gratii și dacă i se aprobă cererea

Chiar și dacă lui Ioan Becali i se aprobă cererea, acesta nu va părăsi penitenciarul Poarta Albă. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă într-un alt dosar penal.

DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București. În acest dosar mai apar numele lui Victor Becali și Cristi Borcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.