Liga 1

UPDATE S-a decis! Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit un nou termen! Ioan Niculae a reacționat nervos la plecare

FOTO: Captură Digi24

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 ianuarie 2016

11:37

UPDATE: Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit un nou termen pentru Ioan Niculae, 19 februarie, atunci cînd omul de afaceri trebuie să prezinte expertiza celor 5 cărți scrise în pușcărie, care să stabiliească dacă au sau nu valoare științifică. "Nu mă mai miră nimic! Mă pot și împușca". 

Știre inițială:

Patronul Astrei, Ioan Niculae, ar putea fi eliberat condiționat astăzi de la penitenciarul Giurgiu. Tribunalul Dîmbovița decide dacă îi va fi redusă pedeapsa, după ce a scris 5 cărți în perioada în care a fost închis.

Niculae are deja o primă decizie favorabilă. Este vorba despre cea dată de Judecătoria Găești, însă DNA a contestat-o. Pînă acum patronul Astrei a ispășit 8 luni de închisoare.

DNA a cerut în luna decembrie amînarea procesului și a cerut comisiei de eliberări condiționate documente referitoare la cele 5 lucrări științifice redactate de Niculae.

Ioan Niculae a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în Dosarul Mită la PSD. A intrat în închisoare în aprilie 2015.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.