Liga 1

Ioan Niculae, reacție șocantă în fața judecătorilor: "Condamnaţi-mă pe viaţă!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Saturday 23rd of January 2016 12:00

Omul de afaceri Ioan Niculae a avut o reacţie şocantă în faţa judecătorilor Tribunalului Dîmboviţa, acolo unde a fost audiat ieri de magistraţi.

Patronul Astrei a făcut ieri o adevărată criză de nervi în faţa instanţei. Ioan Niculae trebuia să primească o decizie de reducere a pedepsei cu cinci luni pentru cele cinci cărţi pe care le-ar fi scris în puşcărie.

Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit însă un nou termen, 19 februarie, atunci cînd trebuie prezentată o expertiză, care să stabiliească dacă volumele au sau nu valoare științifică.

Conform Digi24, Niculae ar fi izbucnit în faţa judecătorilor: "Mai bine mă condamnaţi pe viaţă decît să mă plimbaţi şi să daţi atîtea temene. Vă rog să nu mai ţineţi cont de cele cinci cărţi! Cu sau fără cele 150 de zile, eu am ispăşit suficient pedeapsa. Am scris, dar mai mult am muncit la atelier. Am făcut treabă bună şi m-am integrat!".

La ieşirea din clădirea tribunalului, Niculae a avut o reacţie similară şi în faţa jurnaliştilor: "Nu mă mai miră nimic! Mă pot și împușca!".

Becali rămîne închis pînă în iunie!

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Ieri, acesta a fost dus la Tribunalul Constanța pentru a vedea dacă i se aprobă solicitarea de eliberare condiționată.

După doar cîteva ore, Ioan Becali a aflat însă că va rămîne în puşcărie măcar încă 6 luni după ce judecătorii au admis contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiţionată a acestuia, decizia fiind definitivă.

Instanța l-a anunțat pe Ioan Becali că va putea face o nouă astfel de cerere după 22 iunie 2016.

Lucrările lui Costică ”Vîlcea” publicate anterior în reviste!

Două lucrări elaborate în Penitenciarul Colibași de fostul șef al CCA, Gheorghe Constantin, au fost nominalizate, joi, într-un raport al Inspecției Judiciare către Consiliul Superior al Magistraturii cu referire la cărțile scrise de deținuți.

Astfel, tema "Descoperire, pregătire și formare a arbitrilor în fotbal" ar fi un articol de zece pagini apărut în revista "Sport și societate", iar "Managerii și managementul resurselor umane în fotbal" ar fi apărut anterior în revista "Ecoforum"!

Pentru fiecare lucrare, lui Constantin, aflat în prezent în libertate, i s-au scăzut cîte 30 de zile din perioada de condamnare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.