Campionate

VIDEO Picătura chinezească » Gâlcă, îngropat de portar, ratează a doua victorie ca antrenor în La Liga

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Espanyol, formația pregătită de Costel Gâlcă, a remizat pe teren propriu cu Villarreal, scor 2-2, după ce a fost egalată în minutul 89 de golul lui Musacchio.

Pau i-a stricat debutul patronului Chen Yansheng, ieșind eronat la o centrare pe final. Cu două penaltyuri refuzate de arbitru, catalanii rămîn aproape de zona retrogradării.

5 puncte în 6 etape a luat Espanyol de la venirea lui Gâlcă. E doar la 5 "lungimi" de retrogradare

"Era Chen Yansheng" la Espanyol a început frustrant. Dacă noul patron chinez și-a propus ca în maximum trei ani să joace în Ligă, trupa lui Gâlcă a dovedit și ieri că visul este departe. Remiza dramatică de aseară cu Villarreal, 2-2 pe teren propriu, a prelungit cele 5 săptămîni de suferință.

8 ani și 18 zileau trecut de la ultimul triumf reușit de Espanyol pe teren propriu cu Villarreal, 3-0

Și ce bine pornise meciul! Chiar primul marcator al erei Gâlcă și cel mai curtat catalan a deschis scorul (3): Caicedo, slalom printre 4 adversari, după ce preluase cu mîna! "Victorie cu orice preț", ceruse Costel. Doar că "Submarinul galben" e puternic și a revenit rapid, egalînd prin Trigueros, servit cu călcîiul de Negredo (24). Și Espanyol și-a ridicat nivelul și, după ce i s-au refuzat două penaltyuri, Gerard Moreno a refăcut avantajul: reluare sigură din 6 metri, din centrarea lui Burgui.

Bucuria a durat foarte puțin: Caicedo a cerut schimbare chiar înaintea pauzei, acuzînd probleme musculare. Catalanii s-au apărat bine în actul secund, au ratat ocazia desprinderii pe contraatac și au încasat un gol stupid, în final. Pau a greșit ieșirea la un corner și Musacchio a egalat, nedrept.

După această partidă, Espanyol ocupă locul 13, cu 22 de puncte, în timp ce Villarreal se află pe poziția a 4-a, cu 41 de puncte.

Vezi meciul liveTEXT

ESPANYOL - VILLARREAL 2-2
Au marcat:
Caicedo '4, Moreno '40 / Trigueros '24, Musacchio 89

Vezi VIDEO cu golurile meciului

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.