Diverse

VIDEO Ayrton Senna i-a cerut lui Sylvester Stallone să-l interpreteze într-un film despre viața lui » "Am decis că nu pot, era prea greu pentru mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Cunoscutul actor american Sylvester Stallone a dezvăluit că a fost la un pas să-l interpreteze pe Ayrton Senna, într-un film despre viața pilotului brazilian.

Triplul campion mondial de Formula 1 era mare fan al filmelor lui Stallone. Actorul a povestit că obișnuia să vorbească destul de des la telefon cu Senna și urma să-l interpreteze într-un film despre viața brazilianului.

Însuși Senna i-a cerut lui Stallone să facă asta, iar actorul celebru pentru rolurile din Rocky și Rambo acceptase, dar moartea fulgerătoare a pilotului a schimbat totul: "Vorbeam des la telefon, iar el îmi spunea că îi plac filmele mele, că sînt foarte bun și că își dorește să fiu actorul principal într-un film despre viața sa. I-am mulțumit.
Mi-a trimis o cască în culorile galben și verde pe care o păstrez acasă de atunci. Mi-a zis că e foarte asemănătoare cu cea pe care o folosea Rocky, galben cu negru. Mi-a rămas chestia asta în minte. E incredibilă. Nu ați mai văzut așa ceva".

Casca a fost folosită de Senna la testele pentru sezonul din 1994 și a fost oferită de Stallone pentru o licitație care va porni de la 100.000 de dolari, iar banii vor fi folosiți în scop caritabil.

"Senna a fost unul dintre cei mai mari piloți din toate timpurile și voia ca eu să spun lumii povestea vieții lui. Apoi, din păcate, a murit în acel accident oribil de la Imola și am decis că nu pot face filmul, era prea greu pentru mine" Sylvester Stallone

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.