Altele

Au terminat pe 10 » România a pierdut meciul cu Franța, 6-12, dar va juca la turneul preolimpic

Articol de Roxana Fleşeru  —  Sunday 24th of January 2016 12:00

"Naționala" masculină a fost învinsă ieri de Franța cu 12-6. România merge la turneul preolimpic de la Trieste, care loc în luna aprilie alături de alte unsprezece echipe și de unde doar trei merg la Rio.

România s-a despărțit de Europeanul de la Belgrad într-un mod nu foarte plăcut. În lupta pentru locul 9, a cedat în fața Franței cu 6-12 (1-6, 1-2, 1-2, 3-2).

"Noi trebuia să cîștigăm pentru că trebuia să ne respectăm pe noi în primul rînd, iar în meciul cu Franța nu ne-am respectat", a spus Alexandru Ghiban pentru h2opolo.ro.

Echipei României nu i-a ieșit mai nimic, iar clasarea pe poziția a zecea este cea mai rea pentru "naționala" masculină din ultimele cinci ediții. Pentru formația tricoloră au marcat ieri: Cosmin Radu, 2 goluri, și Tiberiu Negrean, Daniel Teohari, Dimitri Goanță, Alex Popoviciu cîte unul.

Cu toate acestea, România s-a calificat la turneul preolimpic de la Trieste, care va avea loc între 3 și 10 aprilie. Acolo vor mai participa:  Italia, Ungaria, Spania, Rusia, Franța, Germania, Olanda, Slovacia, Canada, Kazahstan și Africa de Sud. Doar trei bilete pentru Rio sînt disponibile la competiția din Italia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.