Nationala

Surpriză imensă! Iordănescu a luat o decizie neașteptată în privința steliștilor de la națională » S-a convins după ultima discuție cu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 January 2016

Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf au purtat mai multe discuții pe tema convocării celor 6 steliști la națională. Cei doi au tot încercat să ajungă la un consens, însă nu au reușit.

DolceSport anunță că Reghecampf i-a cerut lui Iordănescu să aducă pe rînd cîte 3 jucători de la Steaua, însă selecționerul voia doar varianta cu 6 dintr-un foc.

N-au ajuns la un consens, așa că pînă la urmă selecționerul a refuzat să mai ia vreun jucător de la formația roș-albastră.

Informația a fost confirmată și de oficialii Stelei. 

Steliștii convocați la națională inițial: Florin Niță, Paul Papp, Mihai Pintilii, Nicușor Stanciu, Adi Popa și Alin Toșca

Mai intră unul pe listă? 

Pe această listă s-ar mai adăuga și Gabriel Enache dacă jucătorul va ajunge în zilele viitoare la o înțelegere cu Steaua.

Astfel și acesta va pleca din cantonamentul naționalei pentru a se alătura noilor colegi. Cum distanța dintre cele două tabere de pregătire nu este mare, nu îi va lua prea mult să facă acest lucru. 

România va juca în turneul de pregătire din Antalya împotriva a 3 adversari modești. Este vorba despre Zimbru Chișinău, Torpedo Kutaisi și naționala din Turkmenistan. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.