Nationala

Steaua, subiect de scandal în Liga 1 » Astra îi atacă pe roș-albaștri: "O lipsă de respect"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 24 January 2016

Steaua a decis să nu-i mai lase la lotul echipei naționale pe cei 6 jucători pe care Anghel Iordănescu îi convocase. Decizia a inflamat spiritele în Liga 1.

După Narcis Răducan, acum a venit rîndul lui Dani Coman, președintele Astrei, să atace formația roș-albastră pentru decizia luată.

"Mi se pare total deplasat ca noi, celelalte echipe, să ne trimitem jucătorii, iar Steaua nu. S-ar crea un precedent periculos și nu ne-ar ajuta asta în perspectivă. Daca se va întîmpla asta, mă aștept să primim niște explicații.

Așteptăm o reacție din partea Federației, să vedem ce decizie vor lua. Și eu mi-aș dori ca jucătorii mei să vină în cantonament cu noi și să ia parte la partidele amicale pe care ni le-am programat în cantonament. Echipa națională trebuie să fie pe primul loc!

E echipa României și ar trebui să o respectăm mult mai mult! Nu e echipa lui Dani Coman sau a lui Iordănescu. Mi se pare o lipsă totală de respect ca noi și celelalte echipe să-și trimită jucătorii, iar Steaua nu!", a spus Dani Coman la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.