Liga 1

Începe războiul! Rednic, atac fără menajamente la adresa Stelei: "Fraierii la acțiuni, şmecherii direct la Euro"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 ianuarie 2016

Dinamo trimite 3 jucători la acțiunea echipei naționale din perioada 25 ianuarie 6 februarie. Cei 3 sînt Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu și Dorin Rotariu.

Mircea Rednic nu crede că atitudinea Stelei este una normală, mai ales că vorbim despre o acțiune la care ar trebui să ia parte toate echipele.

"Noi respectăm echipa națională și ne-am conformat solicitărilor primite. Fotbaliștii noștri sînt în drum spre Antalya. Nu mi se pare normal, însă, ca alți antrenori să refuze să lase jucătorii la națională.

Mi se pare o lipsă de respect față de mine, ca antrenor, și față de jucători. E o lipsă de respect și față de echipa națională", a declarat antrenorul lui Dinamo conform Mediafax.

...despre ceea ce face Steaua: "Dacă jucătorii Stelei nu vor veni, ne vom gîndi și noi serios la o soluție. Cred, totuși, că ei vor veni pînă la urmă. Dacă nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordănescu și l-am rugat să-mi lase jucătorii la amicalul de marți, dar el m-a refuzat.

Mi-a zis că o să sară Steaua, să protesteze. Era vorba de o singură zi. Nu mai înțeleg nimic. Noi am fost refuzați, iar alții pot să nu trimită? Nu e normal. Fraierii vin la acțiunile echipei naționale, iar șmecherii merg direct la Euro".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.