Nationala

EXCLUSIV Culmea conspiraţiei! Rivalii îi bănuiesc de lucruri necurate pe Iordănescu şi pe stelişti

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 ianuarie 2016

Stagiul de pregătire al selecţionatei divizionare a născut controverse explozive, mai ales după refuzul lui Anghel Iordănescu de a-i mai lua pe cei 6 stelişti la lot.

Doar că hotărîrea selecţionerului, ce-a dus la primul scandal de proporţii al anului, este contestată atît dinspre roş-albaştri, cît şi dinspre rivalii acestora la lupta pentru titlu.

Dinamo, Pandurii şi Astra au luat în considerare să-şi readucă şi ele jucătorii în stagiile de pregătire pe care le efectuează în Cipru şi în Spania. Adversarii Stelei consideră că la mijloc poate fi un complot, o alianţă secretă între gruparea roş-albastră şi FRF!

"Acum, dacă noi rechemăm jucătorii la cluburi, există riscul să-i suspende între 4 şi 8 etape, fiindcă s-ar considera că luăm în derîdere acţiunile echipei naţionale. La Steaua nu există nici un pericol că i-ar suspenda fotbaliştii, întrucît acolo e alt caz, Iordănescu a refuzat să-i mai ia pe cei şase.

Dar dacă la mijloc a fost o înţelegere tacită între părţi, mai ales că se ştiu simpatiile steliste ale domnului selecţioner?! Steaua are toţi jucătorii în pregătiri, noi pierdem", au venit acuzele dinspre rivali.

3
dinamovişti sînt convocaţi în lotul selecţionatei divizionare: Steliano Filip, Ionuţ Nedelcearu şi Dorin Rotariu

4
jucători, Silviu Lung, Valerică Găman, Constantin Budescu şi Denis Alibec, au fost convocaţi de la Astra

3
fotbalişti au Pandurii la lot: Cristi Săpunaru, Mihai Răduţ şi Ioan Hora

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.