Nationala

Steaua cîștigă războiul cu naționala » Formația roș-albastră nu poate fi sancționată: "Iordănescu a comis-o"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 ianuarie 2016

Mircea Sandu, fost președinte FRF, a explicat de ce Steaua nu poate fi sancționată de FRF după ce nu și-a lăsat jucătorii la națională, așa cum a cerut selecționerul. El consideră că Iordănescu a greșit, deoarece nu a cerut în prealabil acceptul cluburilor. 

"Comitetul Executiv este doar o sperietoare. Indiferent de ce decizie ar lua Comisia de Disciplină, orice club din România va avea cîștig de cauză la TAS.

Așa am făcut și noi acum opt sau nouă ani. După aceea au apărut atacurile și luările de poziții și a trebuit să ne supunem regulilor FIFA.

Cînd s-a luat decizia de a se face acest cantonament, Anghel Iordănescu trebuia să aibă acordul tuturor cluburilor din Liga 1", a declarat Mircea Sandu la DolceSport.

Anghel Iordănescu a convocat șase steliști pentru cantonamentul României din perioada 25 ianuarie - 6 februarie, dar s-a lovit de refuzul lui Reghecampf.

Citește și: Iordănescu se revoltă înainte de cantonamentul naționalei » Declarații amenințătoare la adresa Stelei: "Trebuie o decizie dură împotriva clubului"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.