Nationala

"Blat" cu Dragomir? » Iordănescu a făcut o nouă convocare suspectă pentru turneul din Antalya care a început ieri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 ianuarie 2016

Naționala României a ajuns ieri în cantonamentul din Turcia, acolo unde va sta pînă pe șase februarie.

Pentru a completa lotul, după ce Steaua a refuzat să îi lase pe cei șase jucători în cantonament, selecționerul Anghel Iordănescu a surprins și l-a chemat pe portarul echipei din Liga 1 care a încasat cele mai multe goluri! Este vorba despre Dragoș Balauru, portarul celor de la FC Voluntari, club la care tocmai a sosit Dumitru Dragomir. 

Balauru se află la prima convocare la lotul echipei naționale.

În vîrstă de 26 de ani, Balauru a jucat 20 de meciuri în prima parte a Ligii 1 și a încasat 32 de goluri. În total, FC Voluntari a încasat 39 de goluri în 23 de partide.

 La lotul naționalei se mai află doi portari din Liga 1, Silviu Lung jr. (Astra) și Alexandru Buzbuchi (Viitorul).

Printre portarii la care selecționerul ar fi putut apela înaintea lui Balauru sînt Marc de la CFR Cluj, portarul cu media GSP cea mai mare în tur, Bălgrădean, Rîmniceanu sau Stăncioiu. 

Iordănescu a fost criticat zilele trecute de nepotism pentru că l-a chemat pe Ropotan, fotbalist care tocmai s-a transferat de la ultima clasată la echipa antrenată de fiul selecționerului, Pandurii.

În Turcia, România va juca trei meciuri amicale, contra celor de la Kutaisi, Zimbru Chişinău şi a naţionalei Turkmenistanului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.