Liga 1

New captain » Reghe a găsit jucătorul care poate deveni noul lider din teren al campioanei

Articol de Cosmin Prişcă  —  Wednesday 27th of January 2016 12:00

Mihai Pintilii e o variantă plauzibilă pentru a prelua banderola în sezonul oficial.

A mai purtat banderola de căpitan în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua, cînd s-a cucerit penultimul titlu din palmaresul Stelei. Mihai Pintilii este un nume respectat de roş-albaştri, atît pe teren, cît şi pentru ceea ce face în afara gazonului.

Şi este prima opţiune pentru a deveni căpitanul campioanei în sezonul oficial, mai ales că se doresc schimbări în această privinţă. Nu fiindcă Varela nu şi-ar face treaba sau nu ar fi un model în pregătiri, ci fiindcă Reghe vrea altceva în timpul partidelor.

"Pintilii căpitan? Vom vedea. Vom avea o discuţie cu jucătorii, e posibil să rămînă şi Varela. Îmi doresc mult ca Steaua să fie o familie, un grup puternic, avem nevoie de cît mai mulți lideri", a comentat tehnicianul "militarilor".

Pintilii a avut cele mai bune rezultate la testele fizice după primul stagiu de pregătire și este considerat o voce mai puternică în vestiar. Totodată, nu este exclus ca, în anumite jocuri, în cazul în care Pintilii și Varela nu vor fi pe teren, Ciprian Marica să poarte banderola!

1 golîn 27 de selecţii are Pintilii pentru prima reprezentativă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.