Amicale

Reghecampf nu se oprește! Mai vrea jucători: "Sînt sigur că pe el îl vor rezolva în zilele următoare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 ianuarie 2016

Laurențiu Reghecampf e mulțumit de jocul echipei din meciul amical cîștigat cu Ujpest, scor 2-0. Antrenorul Stelei a dezvăluit că transferurile nu se vor închide cu Andrei Ivan.

"Lucrurile merg din ce în ce mai bine. Jucătorii răspund excelent. Vor reveni toți jucătorii. Mai avem cîteva probleme: Chipciu, Filip, Bourceanu și alții. Dar vor reveni ușor, ușor. Ciprian va juca în ultimele 2-3 meciuri. Cu ceilalți vom vedea", a zis Reghecampf la Digi.

...despre transferuri: "Avem mai mulți jucători pe lista de transferuri. Vrem să avem un lot foarte valoros. Nu ne vom opri la Ivan. Mai vrem niște jucători".

...despre jucătorii de la națională: "Nu e vorba că noi nu am vrut să dăm jucători la națională. Noi am propus ceva, el n-a acceptat. Eu am ținut să sun fiecare antrenor în parte din Liga 1 și să-i explic.  

...despre Gebhart: "Țin legătura cu Timo Gebhart. Deocamdată se antrenează cu ei. Sînt sigur că în următoarele zile vom rezolva transferul".

Nicușor Stanciu a vorbit și el după meci: "Ce-a fost mai greu a trecut, în a doua parte a cantonamentului vom avea mai multe meciuri amicale. E adevărat că mister face antrenamente dure, dar acum e perioada mai lejeră. Sperăm să învingem în amicale pentru că asta ne dă moral", a zis Nicușor Stanciu la Digi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.