Tenis

Reacție după revenirea Simonei Halep în echipa de Fed Cup a României: "Acum se schimbă raportul de forțe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 ianuarie 2016

Simona Halep a amînat operația de deviație de sept pentru a se alătura echipei României la meciul de Fed Cup cu Cehia, programat pe 6-7 februarie, la Cluj Napoca.

Președintele FRT, George Cosac, aplaudă decizia luată de numărul 2 WTA și crede că acest lucru schimbă mult datele problemei.

"Tot respectul pentru Simona! Faptul că pune în balanţă o viitoare carieră cu jocul la echipa naţională şi să joace pentru echipa naţională ne face să o salutăm, să o respectăm şi să-i acordăm, ca şi pînă acum, tot creditul. Deja raportul de forţe este clar schimbat. Încă pornim cu şansa a doua, dar o şansă mult mai apropiată de cea a Cehiei.

Am încredere în această echipă, am pornit de acum doi ani cu ea şi pînă acum le-a mers foarte bine fetelor. Sînt convins că şi ele sunt pregătite pentru o frumoasă victorie, astfel încât să acceadă în semifinalele Grupei Mondiale.

Cu siguranţă Simona poate duce două meciuri, toate fetele sînt pregătite să ducă două sau trei meciuri, dacă vreuna din ele va fi nevoită să joace şi la dublu.”, a declarat preşedintele FRT, George Cosac, pentru Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.