Amicale

GALERIE FOTO Mutu a fost titular în meciul lui ASA cu Pogon Szczecin » Cum s-a mișcat "Briliantul" la primul meci pentru noua echipă

+8 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 27 ianuarie 2016

ASA Tîrgu Mureș a susținut azi al 3-lea amical din această iarnă. Adversara românilor a fost clubul polonez Pogon Szczecin. Partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Petre Grigoraș a ales să-l trimită din primul minut pe teren pe Adrian Mutu. Acesta a fost primul său meci pentru ASA. "Briliantul" a jucat 60 de minute.

În ciuda problemelor cu greutatea, Adi s-a mișcat foarte bine. Azi a evoluat cu numărul 22, pentru că echipa evoluează cu tricouri de antrenament.

"Sînt mulțumit de atitudine. E normal să nu existe prospețime. Adi mai trebuie să dea cîteva kilograme pentru că fotbal știe, nu poate uita. Ține de el dacă vrea să joace la Euro sau nu. Să știți că e foarte ascultător la antrenamente", a zis Grigoraș după meci. 

Echipa celor de la ASA: Stăncioiu - Velayos, M. Constantin, Balici, Brandan - G Mureșan, G. Matei - Jazvici, Voiculeț, Mutu - Țucudean

Probleme pentru Gorobsov

Nicolas Gorobosov (26 de ani) trece prin momente dificile. Mijlocașul argentinian a aflat după antrenamentul de dimineață că sora sa a decedat.

În vîrstă de 30 de ani, sora fotbalistului de la ASA avea probleme medicale. Gorobsov a fost lăsat de Petre Grigoraș să plece în Spania și să revină duminică în cantonament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.