Liga 1

Rednic vede partea bună meciurilor fără victorie din Cipru

Anton și compania au scăpat ca prin minune nevătămați, după intrările de K1 ale ciprioților

Articol de Raed Krishan (foto), Victor Vrînceanu  —  Thursday 28th of January 2016 12:00

Rednic nu e supărat că elevii săi nu s-au impus încă în partidele de verificare. Azi, e programat al treilea amical, cu FK Ural, locul 8 în Rusia.

Dinamo încă n-a cîștigat în amicalele acestei ierni, 1-1 atît cu Shijianhuang, cît și cu Aris Limassol, iar contra ciprioților jocul a lăsat în multe momente de dorit, însă Mircea Rednic nu e îngrijorat.

În discuțiile cu jucătorii purtată după cel de-al doilea meci de pregătire, tehnicianul roș-albilor le-a transmis că nu le-a reproșat nimic deosebit: "Staţi liniştiţi, v-aţi descurcat bine. Cel mai important pentru mine este că nu v-aţi accidentat la cît de violenţi au fost adversarii. Dacă nu fluiera arbitrul ăla doar pentru ei, puteam să îi şi batem. Sînt mulţumit de apărare, dar vreau să ne creăm mai multe ocazii de gol. Nu e problemă, mai lucrăm, de asta sîntem aici".

Ieri, dinamoviştii au făcut doar un antrenament uşor, apoi au primit liber din partea staff-ului pentru restul zilei.

Următorul amical este programat azi, de la ora 18:00, cu ruşii de la FK Ural, liveTEXT pe GSP.ro

Ştie să fie şi rău

Patrick Ekeng a avut o evoluţie foarte ştearsă în primul amical al stagiului, cu chinezii de la Shijiazhuang, 1-1, fiind retras şi necomunicînd deloc cu colegii. În meciul cu Aris, închizătorul  camerunez a dat semne că poate mai mult.

Potenţat de jocul dur al ciprioţilor, Ekeng a jucat și el tare, nu s-a ferit de contactele fizice şi chiar a sărit să îşi apere coechipierii atunci cînd aceştia erau la pămînt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.