Liga 1

Găman rezolvat! Steaua a profitat de faptul că fundașul e în ultimele șase luni de contract și a negociat direct cu el

Găman, 26 de ani, are 13 meciuri în echipa naţională de seniori şi 15 în cea de tineret

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday 29th of January 2016 12:00

Stoperul a acceptat oferta campioanei, 20.000 de euro pe lună, şi din iunie va deveni fotbalistul roş-albaştrilor pentru următorii 5 ani.

Nu e Andrei Ivan, e Valerică Găman. Steaua şi-a asigurat semnătura stoperului Astrei Giurgiu, însă fotbalistul va îmbrăca tricoul campioanei abia din vară, atunci cînd îi expiră înţelegerea cu actualul club. Tocmai pentru că se află în ultimele 6 luni, roş-albaştrii au putut intra în negocieri cu jucătorul, fără ca Astra să se poată opune.

Ieri dimineaţă, Gigi Becali s-a întîlnit cu Anamaria Prodan şi cu Irinel Găman, ultimul fiind fratele fotbalistului. Cei 3 au discutat pe marginea salariului pe care urmează să-l aibă Valerică şi s-a ajuns la un acord: 20.000 de euro pe lună. Contractul intră în vigoare din vară, cînd Becali îi va oferi şi o primă de instalare.

Strategia Stelei, de a-l antama pe Găman de acum pentru la vară, ar putea determina Astra să-l lase să plece chiar din acest moment din două motive. Primul: în iunie l-ar pierde gratis, pe cînd acum ar putea încasa o sumă de bani. Al doilea: ar fi nevoită să aibă în lot, pe parcursul play-off-ului, un fotbalist care peste cîteva luni va fi legitimat la Steaua.

Deşi situaţia lui Găman e aproape la fel cu cea a lui Enache, pe care Şumudică l-a anunţat că e exclus din lot fiindcă a declarat că îşi doreşte să meargă la Steaua, tehnicianul Astrei are un alt discurs referitor la fundaşul central.

"E în ultimele 6 luni de contract, nu mă deranjează că Steaua s-a întîlnit cu fratele lui. El poate da curs oricărei alte oferte, dar eu îl cunosc foarte bine. El a dat mult pentru Astra şi tot ce a realizat a realizat şi datorită acestui club şi dacă va fi ceva, sînt convins că mă va anunţa în timp util", a declarat Şumudică la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.