Liga 1

FOTO Cum arată chipurile steliștilor după 24 de ture de alergare: "Moartea căprioarei"

+3 Foto
Final de chin, Pintilii răsuflă greu, dar fericit

Articol de Eduard Apostol  —  Friday 29th of January 2016 12:00

Steliştii nu pierd vremea în cantonament, au "meniul" specific de antrenamente fizice, chiar dacă au început amicalele.

Sprinturi de 200 de metri în 35 de secunde, 24 de serii! Chinul este scurt şi la obiect. Fotbaliştii români numesc acest antrenament "Moartea căprioarei". Şi asta de zeci de ani a rămas ca o moştenire, fiecare jucător urîndu-şi meseria pentru ziua în care are parte de acest episod. Iar pe durata unui cantonament se turnează un serial.

Pauzele sînt atît de scurte, între 15-30 de secunde, încît abia au timp să-şi tragă sufletul şi asta doar dacă-l mai găsesc. Chipurile se preschimbă o dată cu înmulţirea seriilor, capul se mai duce într-o parte.

Marica, Pintilii, Bourceanu şi ceilalţi au încercat să ducă bine primele curse, unii chiar cu un oarecare zîmbet pe faţă. Însă n-a durat mult pînă cînd a intervenit durerea provocată de efort.

Reghe a stat permanent în mijloc, focusînd pe diverse grupuri şi pe diverşi jucători. Finalul a ţinut de intimitatea echipei, fără fotografii, însă e lesne de bănuit suferinţa fotbaliştilor care, diseară, de la ora 19:00, au al treilea amical în Antalya, cu Sturm Graz.

75 de minutea durat antrenamentul de ieri dimineaţă, cu tot cu încălzire

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.