Liga 1

EXCLUSIV Dialog tulburător cu Băcilă, la mai bine de 4 ani de la accidentarea provocată de Gardoș: "I-ai făcut rău unui om şi chiar să nu te intereseze?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 ianuarie 2016

Ajuns la 32 de ani, Cosmin Băcilă evoluează la echipa secundă a celor de la ASA Tg. Mureș. 

Fundașul dreapta a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre accidentarea gravă pe care i-a provocat-o Florin Gardoș, în 2011, la meciul Steaua - Pandurii 1-2, și spune că fundașul nu s-a mai interesat de soarta lui.

"Cînd eram pe patul de spital, am fost vizitat de mulţi oameni, mi s-au făcut promisiuni de nici nu le mai ţineam numărul, după care a dispărut mediatizarea şi n-au mai fost nici oameni, nici altceva.

În 4-5 ani de atunci, că nici nu mai ştiu cînd a fost, m-am obligat să uit!, Gardoş ar fi putut să dea un telefon, deşi nu stau eu în telefonul lui: «Ce faci, mă băiatule? Cum te mai simţi? Eşti bine, pe unde mai joci?».

Pică nu-i port. Chiar n-am nimic cu el. Am stat şi m-am gîndit: «Mă, chiar aşa să nu te intereseze, i-ai făcut rău unui om şi să nu te intereseze?!". Să ai un moment, aşa, de om. Asta e!», a spus Băcilă, pentru Gazeta Sporturilor.

Băcilă a suferit o intervenție chirurgicală complicată, iar medicii i-au operat fractura transversală de la oasele gambei stîngi, durînd un an pînă cînd a jucat fotbal din nou.

Citește în ediția tipărită sau în varianta digitală interviul integral cu Băcilă, află ce frustrare are jucătorul și ce vis vrea să își îndeplinească înainte de a se retrage.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ruptură totală! El a dinamitat relația dintre Gigi Becali și Anghel Iordănescu: culisele din spatele conflictului Steaua - MApN

2016 propune românilor o ofertă fără precedent de competiții sportive la TV

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.