Liga 2

Un club de tradiție ar putea dispărea: "Retragem brandul și începem o construcție curată"

Articol de Cornel Biholari  —  Saturday 30th of January 2016 12:00

Titularii lui U din turul campionatului au refuzat să se mai antreneze, iar șefii clubului i-au trimis pe toți la echipa a doua. Salariile nu sînt plătite de luni bune și lucrurile par să se îndrepte către dezastru.

Situația "șepcilor roșii" a fost comentată și de primarul Emil Boc: "Va trebui să existe o deschidere din partea administratorului sau proprietarului, să zică «ok, sîntem de acord să vindem pachetul acesta în condițiile în care se pot renegocia o parte din datorii»".

Edilul Clujului a vorbit și despre eventualitatea în care conducerea "studenților" nu va fi receptivă în sensul rezolvării problemelor: "Trebuie să existe voință din partea proprietarului. Mai există o mică șansă ca U să continue în formula actuală. Dacă totuși vom ajunge la concluzia că nu este posibil, atunci în luna mai sau iunie retragem brandul de la Universitatea și începem o construcție curată, de la zero, în care clubul să își continue activitatea".

"Nu mi-ar plăcea să o luăm de jos în sus, dar în felul acesta nu am mai avea piatra de moară a situației existente, cînd nu avem posibilități de intervenție directă"
Emil Boc, primar Cluj

500.000 €reprezintă doar restanțele salariale către jucătorii lui U Cluj. Mai mulți fotbaliști au cerut falimentul clubului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.