Liga 1

Cifrele jucătorilor Stelei din meciul cu Sturm Graz » Hamroun, noul Sînmărtean!

Articol de Liviu Manolache  —  vineri, 29 ianuarie 2016

Noile achiziții ale Stelei s-au mișcat destul de bine în amicalul de astăzi cu Sturm Graz cîștigat cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de nou venitul Ciprian Marica.

GSP.RO a monitorizat evoluţiile lui Ciprian Marica, Thaer Bawab şi Hamroun.

Marica, eficienţă maximă

Deşi a înscris primul gol în tricoul Stelei, Marica a jucat destul de puţine baloane, fiind izolat în multe momente. Practic, vîrful "roş-albaştrilor" a avut doar două ocazii, din una a scos un penalty, iar din cea de a doua a marcat, şutul său fiind şi singurul pe spaţiul porţii.

Cifrele lui Ciprian Marica: 14 pase reuşite, 0 driblinguri, 1 şut pe poartă, 0 şuturi afară, 0 dueluri aeriene cîştigate, 3 recuperări, 2 faulturi suferite.

Thaer Bawab - mult mai activ

A alergat mult, a venit şi în apărare după mingi, la una din faze reuşind să scoată de pe linia porţii un gol ca şi făcut. În comparaţie cu Ciprian, iordanianul a intrat în mai multe combinaţii, dovadă că a strîns într-o repriză 14 pase reuşite, exact cîte a adunat şi Marica.

Cifrele lui Thaer Bawab - 14 pase reuşite, 5 driblunguri reuşite, 1 şut afară, 4 recuperări, 2 faulturi suferite.

Jugurtha Hamroun, noul Sînmărtean

Jugurtha Hamroun - În lipsa lui Stanciu, acesta a intrat de multe ori în centru, luîndu-şi în serios rolul de coordonator. A reuşit 22 de pase în prima repriză şi 25 în partea secundă, cifre care ne-au amintit de jucătorul plecat în iarna trecută la arabi.

Cifrele lui Jugurtha Hamroun: 47 pase reuşite, 8 driblinguri reuşite, 1 şut pe poartă, 2 şuturi afară, 2 recuperări, 3 faulturi suferite.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.