Nationala

Iordănescu trimite "săgeți" după 5-1 cu Torpedo Kutaisi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 ianuarie 2016

 Anghel Iordănescu e mulțumit după victoria cu Torpedo Kutaisi, scor 5-1, însă recunoaște că și-ar fi dorit ca din echipă să facă parte și steliștii. Selecționerul a criticat organizarea turneului. 

"A fost o perioadă bună pentru această selecționată divizionară. Au fost multe aspecte pozitive în jocul nostru. Pînă la urmă e vorba de foarte mulți jucători debutanți și 10 jucători sub 23 de ani.

Regret că n-am avut decît 3 jucători cu experiență. Spun cu regret pentru că n-au fost și cei de la Steaua. Nu m-au surprins că au venit în tribună, chiar mă bucur.

Eu sînt convins că jucătorii Stelei voiau la națională. Dacă timpul ne va permite, eu sau colegii mei vom merge la un meci al Stelei ca să-i urmărim.

Aștept, așa cum am zis-o și în comunicat, ca oamenii din Comitetul Executiv să ia o decizie. ROAF-ul ne spune ce să facem.", a zis Anghel Iordănescu la Digi.

...despre o posibilă ceartă cu Laurențiu Reghecampf: "Ce-am cu Reghecampf? Sînt certat cu el? Eu sînt coleg cu Reghe, el e coleg cu mine. E un antrenor valoros. N-am nimic cu el".

...despre acest cantonament: "Mi-am dorit altceva, mi-am dorit echipe naționale, asta pentru ca jucătorii să-și poată trece în CV meci la echipa națională".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.