Liga 1

Mutu și meciul de retragere: "Așa aș vrea să fie" » Despre oferta pentru a-și continua cariera din vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 January 2016

Adrian Mutu a anunțat care și-ar dori să fie meciul său de retragere. "Briliantul" speră să mai joace ceva timp fotbal și chiar recunoaște că are o propunere din India. 

"De la echipa națională, probabil mă voi retrage. Sigur! Dar din fotbal, nu prea știu... S-ar putea să mai joc, îmi place prea mult acest sport și îmi doresc să ies cît mai tîrziu. Bineînțeles, aștept să-mi iasă licențele ca antrenor, așa că nu am de ce să mă grăbesc.

Dacă mă retrag de la Pitești? Echipa la care am debutat eu acum nu mai există. Nu știu cum ar arăta un meci de retragere pentru mine, dar probabil ce mi-aș dori eu ar fi un meci între echipa României și Fiorentina. O repriză să joc într-o parte și o repriză în cealaltă”, a declarat Adrian Mutu.

...despre un transfer: "Sînt în discuții cu cei din India, cu aceeași echipă (Pune City-n.r.). Să vedem ce se va întîmpla. E o experiență care mi-a plăcut foarte mult. O experiență în care se cîștigă și foarte bine. Deocamdată, însă, sînt doar discuții”, a mai spus Mutu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.