Tenis

Emoționant » Murray, aproape să izbucnească în lacrimi după finala AO » Ce mesaj elegant a avut campionul Djokovici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 ianuarie 2016

Sîrbul Novak Djokovici s-a impus categoric în finala de la Australian Open, acolo unde l-a învins pe britanicul Andy Murray, scor 6-1, 7-5, 7-6(3). Vezi detalii AICI.

La finalul celei de-a cincea finale pierdute la Australian Open, Andy Murray, 28 de ani, a fost vizibil tulburat de înfrîngere, iar la finalul discursului, a fost aproape de a izbucni în lacrimi.

 "M-am mai aflat în această situație. Vreau să îl felicit pe Djokovici, pentru că a făcut o finală incredibilă și în ultima vreme are un joc foarte consistent.

Vreau să mulțumesc pentru susținerea din aceste două săptămîni echipei mele, fără de care nu eram aici. Vreau să mulțumesc soției mele, care în ultimele două săptămîni a fost incredibilă" Andy Murray

SFATUL LUI DJOKOVICi

Nole, liderul ATP, a ajuns la 11 trofee de Grand Slam cîștigate în carieră și este la al șaselea titlul la Australian Open. La finalul meciului, sîrbul de 28 de ani a vorbit despre turneu și l-a lăudat pe Andy Murray, rivalul său și locul 2 ATP.

"Tot respectul meu pentru Andy și echipa sa, după acest meci. Andy, ești un profesionist și o persoană deosebită. Sînt sigur că vei mai avea șansa să te lupți pentru trofeu la Australian Open.

Îți urez ție și lui Kim (n.r- soția lui Murray, care este însărcinată) toate cele bune. După ce se va naște copilul tău, te vei simți incredibil. Îți spun din propria experiență.

Vreau să mulțumesc echipei mele și lui Boris, care în fiecare zi supraveghează tot. 

Sînt foarte onorat că sînt menționat alături de legede ale tenisului. Vă mulțumesc și vă iubesc!" Novak Djokovici, la finalul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.