Campionate

VIDEO Reluarea pe tabelă a unui gol înscris din ofsaid la Dortmund - Ingolstadt l-a împiedicat pe arbitru să-l anuleze: ”Ne alergau fanii!”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 1st of February 2016 12:00

Borussia rămîne cu victoria, dar va da socoteală pentru încălcarea regulamentului prin difuzarea unei faze discutabile, ce ar fi putut tensiona atmosfera în tribune

Click aici pentru VIDEO!

Meciul Dortmund - Ingolstadt (2-0) a generat sîmbătă un scandal fără precedent în Bundesliga. Totul a plecat de la primul gol al gazdelor, înscris de Aubameyang din poziție de ofsaid (77). În lipsa unei semnalizări de la margine, arbitrul Guido Winkmann a arătat centrul terenului. Dar imediat, și el și asistentul de pe acea parte au văzut reluarea pe tabela de marcaj și au înțeles că au greșit. N-au mai putut face însă nimic fiindcă într-un asemenea caz regulamentul le-o interzice.

Liga (DFL) le permite cluburilor să dea reluări pe tabelă, dar în nici un caz ale unor faze discutabile! "Imaginați-vă că am fi anulat golul și apoi ne-am fi trezit cu suporterii pe garduri. Era vorba de 80.000 de oameni. Nu puteam risca o revoltă", a explicat Winkmann. Victoria nu-i mai poate fi luată Borussiei, dar va trebui să dea socoteală pentru difuzarea unei reluări interzise.

"M-am dus la asistent și l-am întrebat dacă a văzut ofsaidul. Mi-a spus că da, dar nu poate reveni asupra deciziei fiindcă s-a văzut în tot stadionul"
Ozcan, portar Ingolstadt

STUTTGART - HAMBURG 2-1

"Excelentă finalizare"

Antrenorul Stuttgartului, Jurgen Kramny, i-a lăudat pe Alexandru Maxim și pe Artem Kravets pentru faza golului victoriei șvabilor în fața lui HSV: "Excelentă finalizarea!". Introdus în minutul 88, românul i-a centrat perfect atacantului ucrainean la prima atingere de balon și acesta a înscris cu capul: 2-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.