Tenis

Halep n-o sperie pe Kvitova » De ce se teme cehoaica înaintea întîlnirii cu România din Fed Cup

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2016

Echipa de Fed Cup a Cehiei a ajuns astăzi la Cluj, unde va întîlni reprezentativa similară a României. Singura care a vorbit din delegația Cehiei a fost Petra Kvitova.

Numărul 9 WTA a recunoscut valoarea echipei noastre, însă nu se teme de Simona Halep. Singura teamă a cehoaicei este în ceea ce privește publicul.

"Revenirea Simonei nu e o problemă pentru noi. Ea este o jucătoare bună şi ştiu că România, alături de ea, este o echipă puternică. Cred că este minunat că joacă. 

Mai cred că publicul român va fi un adversar periculos pentru noi, dar ştim cum să jucăm în alte ţări şi cred că vom da totul, ca întotdeauna. Am cîştigat 4 titluri în 5 ani, cred că întotdeauna trebuie să te gîndeşti la obiectivul cel mai mare", a spus Kvitova la Dolcesport.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA).

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weeknd-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.