Liga 1

Magician de 17 milioane €! Petrolul l-a adus la echipă pe Ziani, un algerian de 33 de ani pentru ale cărui transferuri s-a plătit în total o sumă considerabilă

Articol de Vlad Ispas  —  Tuesday 2nd of February 2016 12:00

Cel puțin pe hîrtie, Petrolul a dat lovitura. Pe mîna lui Schumacher a ajuns Karim Ziani, internațional algerian care a participat și la Campionatul Mondial din 2010 și care a semnat un angajament pînă la finalul campionatului cu trupa prahoveană.

Micuțul coordonator de joc recunoscut pentru tehnica sa sclipitoare a fost obiectul unor transferuri pe bani grei de-a lungul anilor. În 2006, Sochaux a plătit 2 milioane de euro pentru transferul de la Lorient. Un an mai tîrziu, cei de la Sochaux l-au vîndut la Marseille pe nu mai puțin de 8 milioane €! După alți doi ani, în 2009, francezii l-au vîndut în Germania, la Wolfsburg, pentru 7 milioane €.

În Germania nu a rupt gura tîrgului și, după un împrumut în Turcia, la Kayserispor, a luat drumul țărilor arabe, începînd cu vara lui 2011. Acolo a evoluat în Qatar, la El-Jaish și la Al-Arabi, după care a plecat în Emiratele Arabe Unite, unde a jucat pentru Ajman Club și Dibba Fujairah. Din vara lui 2015, Ziani nu a mai evoluat nicăieri!

249 de meciuriși 20 de goluri a bifat algerianul în primele divizii din Franța și Germania

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.