Campionate

Gogomancini » Învins și eliminat în derby, Roberto Mancini s-a purtat golănește față de fanii rivali și de o ziaristă

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday 2nd of February 2016 12:00

Antrenorul nerazzurrilor a arătat degetul mijlociu către tifosii rossoneri, apoi a făcut praf arbitrajul și a jignit în direct la TV o ziaristă: ”Le-am răspuns celor 8-9 care m-au insultat”

În 20 de zile, Inter s-a prăbușit din vîrful Seriei A pînă pe locul 4, la 9 puncte de lider. Iar Roberto Mancini a alunecat de pe culmile aroganței în prăpastia penibilului surburban. Antrenorul care s-a simțit superofensat de Sarri, pentru apelativele "poponar și onanist", a preluat rolul golanului și și-a vărsat toată frustrarea după Il Derby della Madonnina pierdut la scor de neprezentare cu Milan.

Eliminat pentru proteste, Mancio le-a arătat degetul mijlociu tifosilor rossoneri, înainte să plece la vestiare. "Le-am răspuns celor 8-9 ce m-au insultat. N-aveau ce căuta acolo, trebuia ca stewarzii să-i evacueze!", a parat neconvingător. Iritat și de arbitri, "cei mai slabi de pe teren, un dezastru", tehnicianul a jignit-o în direct la TV pe moderatoarea Mediaset, Mikaela Calcagno: "Întrebi numai lucruri cretine, cauți mereu polemică și insiști pe... căcaturi". O replică la întrebarea de ce, la 0-1, penaltyul Interului a fost executat de Icardi, atacantul ironizat de Mancini după ratările cu Carpi?

Abia intrat în minutul 64, Icardi a șutat în bară de la 11 metri. Și imediat Milan a făcut 2-0: Bacca din centrarea lui Niang. Francezul ce avea să închidă apoi repede tabela, deschisă de Alex (35).

6 goluria primit Inter în 4 zile, cu Juve în Cupă și cu Milan în Serie A. Nerazzurrii au cîștigat doar un meci în ultimele 6 etape

"Mancini s-a comportat inacceptabil, oferindu-ne o demonstrație extremă de proastă educație și de aroganță, care nu pot fi justificate de rezultatul meciului"
Asociația Jurnaliștilor Italieni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.