Liga 1

Mercato spectaculos în Liga 1: 21 milioane euro plusvaloare! » Cum arată primul "11" al celor mai tari achiziții ale iernii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 02 februarie 2016

Cele 6 echipe din play-off au adus pînă acum jucători cu CV-uri și cote de piață fantastice. Principalele mize sînt titlul și prezența la Euro. 

21 milioane euro plusvaloare: acesta e nivelul achiziţiilor făcute de formaţiile care se vor bate pentru cele 5 locuri de Europa. 

Alături de cele 6 din play-off, și trupe ca Petrolul au bifat nume importante, precum Karim Ziani. 



Dacă în Vest perioada de mercato s-a încheiat oficial noaptea trecută, pentru România dead-line-ul va fi abia pe 22 februarie, cu o săptămînă înainte de disputarea ultimei etape din campionatul regulat.

Pînă în acest moment, în partea superioară a clasamentului, cea mai slăbită pare să fi ieșit liderul Astra, care și-a pierdut vedeta, pe Budescu. Și la Viitorul sînt pierderi importante în linia de mijloc: Aganovici și Vlad Achim. 

În a doua jumătate, FC Voluntari și Petrolul au reușit două campanii de achiziții remarcabile, în timp ce CraiOlguța e singura din Liga 1 care nu a reușit să aducă pe nimeni, înregistrînd în schimb pierderi însemnate la nivelul lotului. 

11-le celor mai bine cotate achiziţii ale iernii

Pecanha (Viitorul) - Hanca (Dinamo), M. Constantin (ASA), Tamaş (Steaua), Momcilovici (Steaua) - Bourceanu (Steaua), Takayuki (Astra), De Lucas (Viitorul) - Antal (Pandurii), Marica (Steaua), Mutu (ASA)

Mercato-ul din Liga 1 este analizat în două pagini speciale din numărul de azi al Gazetei Sporturilor. Află din ziarul tipărit, acum la chioșc și pe platforma digitală - AICI, care sînt cele mai tari concluzii, topuri și cifre!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.