Liga 1

Șumudică forțează realizarea transferului mult așteptat de steliști: "Mai bine pleacă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 februarie 2016

Marius Șumudică e convins că Gabriel Enache ar trebui să plece în această iarnă de la Astram, după declarațiile pe care le-a făcut. Mijlocașul nu și-a ascuns dorința de a merge la Steaua pe motiv că "e singura echipă profesionistă din România, unde se investește". 

"Am scrie istorie și dacă am termina pe locul 2, nu mai zic dacă am lua titlu. Enache e liber să facă ce vrea. Nu am de ce să fiu supărat pe un om care e franc. Aș fi fost supărat dacă ar fi ascuns declarațiile pe care le-a dat.

A fost franc atunci cînd a zis că Steaua e singura echipă din România care face performanță și investește. Voi avea o discuție cu el cînd va veni.

Și noi facem parte dintre echipele care încearcă să facă ceva frumos. M-au deranjat declarațiile respective, dar e treaba fiecăruia în viață.

Cînd ți le asumi, trebuie să vii cu argumente și să spui ce vrei în continuare. El trebuie să aleagă. Dacă el vrea la Steaua, ar trebui să plece, din punctul meu de vedere de antrenor", a zis Șumudică la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.