Altele

Comoara din pod: e singurul care deține înregistrarea unui meci evaluată la un milion de dolari! Are însă o MARE problemă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 februarie 2016

Un american deține o înregistrare a primei finale Super Bowl, din 1967, cîștigată de Green Bay Packers contra lui Kansas City Chiefs, scor 35-10.

CBS și NBC nu au salvat înregistrarea în arhive, iar Troy Haupt (foto), un asistent anestezist în vîrstă de 47 de ani din Manteo, Carolina de Nord, e singurul care are o copie. 



New York Times i-a prezentat azi povestea pe larg. 


Caseta a fost înregistrată de Martin Haupt, tatăl lui Troy, care a fost răpus de cancer la puțin timp după, și a stat în podul familiei pînă în 2005, cînd Troy a fost sunat de un prieten din copilărie. Acesta i-a spus că Sports Ilustrated scria că o astfel de înregistrare a primei finale din istoria SuperBowl ar valora 1 milion de dolari!

De atunci, Troy a încercat în mai multe rînduri să vîndă caseta, dar problema e că NFL nu dorește să o cumpere și i-a interzis să o comercializeze către terți, amenințîndu-l că îl va acționa în justiție . 

Haupt jr. trăiește cu frustrarea de a nu putea încasa comoara din podul casei, iar fanii fotbalului american riscă să nu poată vedea finala ultimului titlu cucerit de fostul mare antrenor Vince Lombardi. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.