Liga 1

Acum s-a aflat! Contract fabulos pentru Budescu în liga a doua din China » "Doar primele trei echipe din Spania, Italia sau Franța pot plăti așa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 February 2016

Dorit cu inistență de Steaua, Constantin Budescu, 27 de ani, a ales să se transfere în China, unde va juca în a doua ligă, la Dalian Yifang.

Dani Coman, președintele celor de la Astra, a vorbit despre transferul lui Budescu în China și spune că acesta a primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar.

"În China, Budescu va avea un contract fabulos. Nici un jucător nu putea refuza această ofertă, indiferent de numele lui. El va primi peste 500.000 de euro la semnătură și mult peste 600.000 de euro pe sezon. Este un contract pe care doar primele trei echipe din Spania, Italia sau Franța îl pot oferi unui jucător. Nici dacă juca la EURO și făcea un turneu foarte bun, nu cred că prindea un asemenea contract. 

Aceasta a fost cea mai bună ofertă pe care am primit-o, atît pentru Astra, cît și pentru el. Chinezii au plătit în jur de 1,5 milioane de euro, mai mult decît dădea Steaua sau orice echipă din țarile arabe", a spus Dani Coman, la DigiSport.

"Cred că dacă va juca bine în China și va marca, poate fi chemat la națională, așa cum sînt chemați și jucătorii din țarile arabe" Dani Coman

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.