Tenis

Cea mai bună jucătoare din lotul Cehiei prefațează duelul cu România! Ce spune despre Halep și de ce crede că româncele sînt avantajate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 February 2016

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend-ul 6-7 februarie la Cluj. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Petra Kvitova, locul 9 WTA, este jucătoare cel mai bine clasată din lotul Cehiei și a vorbit despre suprafața de joc și despre Simona Halep, cea mai bună jucătoare a României.

"Suprafața devine mai rapidă de la o zi la alta, pe măsură ce ne antrenăm pe ea. Cred că la ora meciurilor, va fi puțin lentă. Acest lucru va fi un mare avantaj pentru România.

Simona este o jucătoare de Top 10, chiar dacă nu este în cea mai bună formă acum. Poate juca foarte bine. Va fi interesant să joc împotriva ei. Cred că ea evoluează foarte bine în meciurile de Fed Cup", a spus Kvitova la DolceSport.

2 meciuri
au jucat Halep și Kvitova, ambele cîștigate de româncă

Echipa României: Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) si Raluca Olaru (45 WTA la dublu).

Echipa Cehiei: Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA) şi Denisa Allertova (59 WTA).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.